Wij bieden meer dan 50 lesuren per week aan. De basis van al onze lessen zijn CrossFit. Daarnaast bieden wij specialty classes aan waarbij je je kan ontwikkelen in de verschillende disciplines van CrossFit.

De specialty classes die wij aanbieden zijn; weightlifting, strength, gymnastics, gymnastics strength en conditioning.

CrossFit

De CrossFit les duurt 60 minuten en bestaat uit maximaal 10 personen. Onder leiding van een coach doe je de Workout of the Day. We doorlopen een gerichte warming-up, nemen de tijd voor techniek en houding zodat iedereen op zijn/haar niveau de workout kan uitvoeren.

Weightlifting

Wij bieden drie keer in de week weightlifting classes aan. Tijdens deze lessen ligt de focus op de juiste techniek en uitvoering voor de clean & jerk en de snatch.

Gymnastics

De gymnastic classes richten zich op het beter worden in bodyweight movements. Veel aandacht gaat uit naar core strength, balans en stabiliteit. Ook bieden wij speciale courses aan zoals een 8-weeks pull up programma in een kleinere setting op onze tweede vloer.

Strength

Onze strength lessen – ook wel het krachthonk genoemd – richt zich op overall strength in de squat, deadlift, bankdrukken en overhead press. Vaak worden deze lessen aangevuld met een bodybuild sessie voor the pump.

Conditioning

De conditioning lessen worden van maart tot november buiten gegeven. Hierbij ligt de nadruk op het verbeteren van de conditie en uithoudingsvermogen.

CrossFit Kids/Teens

Twee keer in de week bieden wij CrossFit Kids/Teens aan. Hierbij leren we kinderen op een leuke en sportieve manier de basis. Denk aan lopen, springen, rennen, duwen, klimmen en trekken. Vaak wordt dit gedaan in teamverband, zo leren zij ook samen te werken.