Amsterdamseweg 15G, Uithoorn
hello@atticagym.nl

Ons aanbod

Ons aanbod

Bij Uithoorn CrossFit geven we naast reguliere CrossFit lessen, ook specialty classes en personal training. Lees hier meer over de verschillende soorten lessen die je bij ons kan volgen!

CrossFit

De CrossFit lessen duren 60 minuten en bestaat uit maximaal tien personen. In dit uur nemen we de workout of the day door, doorlopen we een gerichte warming-up en werken we aan onze techniek zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau de WOD kan doen.

CrossFit Kids/Teens

CrossFit Kids/Teens is een uitgebreid en gevarieerd programma waarbij we jongeren op een leuke en uitdagende manier de basis motorische vaardigheden bijbrengen. Denk hierbij aan lopen, springen, rennen, duwen, trekken, draaien. Dit koppelen we ook aan leren samenwerken/samen spelen. Tijdens de workouts leggen we voornamelijk de nadruk op het consistent goed uitvoeren van de basisbewegingen van CrossFit.

CrossFit Gymnastics

Het lichaam is een zeer complex bewegingsmechanisme en tijdens deze lessen zal je daar een hoop meer over te weten komen! De Gymnastics lessen zijn onderverdeeld in 2 verschillende trainingen. Bij Gymnastics Strength ligt de focus op het ontwikkelen van core en bovenlichaam kracht. Bij Gymnastics Skills ligt de nadruk meer op de techniek en de kwaliteit van de gymnastische bewegingen. Denk hierbij aan op je handen lopen, muscle ups of pistols! Een essentiële klas om een allround CrossFitter te worden!

Strength

Met de Strength lessen halen we het beest in je naar boven. Hier werken we aan overall strength en doen we oefeningen die tijdens de reguliere workouts bijna niet voorkomen. Sjouwen met Sandbags, tractorbanden van 200kilo verplaatsen of gezellig wandelen met heavy kettlebells. Dat doen we hier. Sterker worden doen we op dinsdag en vrijdagavond. 

Barbell Club

Meet our ‘Barbell Club’. Gewichtheffen is een Olympische sport waarbij een barbell met een zo zwaar mogelijk gewicht in één keer (trekken of ‘Snatch’), of met een tussenstop bij de schouders (stoten of Clean and Jerk), boven het hoofd wordt getild. Efficiëntie, techniek, kracht, power, en mobiliteit staan hierbij centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan techniek en andere barbell-oefeningen. Sommige lessen zullen bestaan uit ‘barbell conditioning’ wat betekend dat je veel reps zult maken waardoor je ook nog eens je conditie traint.

CrossFit Personal Training

Wil je liever 1-op-1 trainingen om zo je doelen te bereiken middels de methodiek van CrossFit? Stuur ons een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op hierover!