Amsterdamseweg 15G, Uithoorn
hello@atticagym.nl

Abonnementen

Lid worden bij Uithoorn CrossFit?

Bij Uithoorn CrossFit werken we op basis van credits per maand. Deze variëren van 9 credits (2x per week) tot aan 26 credits (onbeperkt). Het abonnement is maandelijks opzegbaar, maar je kan deze ook per maand opwaarderen als je meer wil sporten of minder in verband met werk/vakantie/blessure

9x per maand
€ 65

Inclusief:
Specialty Classes
ROMWOD
1-op-1 coaching

13x per maand
€ 83

Inclusief:
Specialty Classes
ROMWOD
1-op-1 coaching

17x per maand
€ 91

Inclusief:
Specialty Classes
ROMWOD
1-op-1 coaching

26x per maand
€ 99

Inclusief:
Specialty Classes
ROMWOD
1-op-1 coaching

10 rittenkaart
€ 125

5 rittenkaart kids € 40

10 rittenkaart kids €75

On Ramp Course

De On Ramp Course is een beginnerscursus van twee maal anderhalf uur waarin wij de basis van CrossFit uitleggen en toepassen. Deze ‘course’ is noodzakelijk om makkelijk in te stromen tijdens de reguliere lessen. Omdat wij in CrossFit termen praten en vaak lastige oefeningen hebben die technisch of complex kunnen zijn willen wij graag dat iedereen met de basis in stroomt. 

Bij de On Ramp Course is het ook mogelijk om een basispakket af te nemen. Hierin ben je voorzien van je eigen springtouw, wristwraps en een origineel Uithoorn CrossFit T-Shirt. 

Algemene voorwaarden

*Alle abonnementen, op de rittenkaarten na, zijn maandelijks opzegbaar. Meer weten over hoe wij te werk gaan, neem hieronder onze algemene voorwaarden door. Alsnog vragen? Stuur ons dan gerust een e-mail.