Amsterdamseweg 15G, Uithoorn
hello@atticagym.nl

Over UCF

December 2016...

Uithoorn CrossFit is ontstaan vanuit liefde en passie voor functionele fitness. Oprichter en eigenaar Jarl Flart wilde een eigen plek creeeren waar atleten zich thuis voelen om zo hun eigen doelen te bereiken.

Het is een plek waar je op je eigen niveau kunt trainen en de doelen die je hebt kunt nastreven. Wij, als coaches, proberen je zoveel mogelijk handvaten te geven om dit doel ook te bereiken. Dit op het gebied van trainen, voeding en rusten.  

 

“Als oprichter en eigenaar streef ik ernaar om een plek te creeëren waar mensen graag komen. Een tweede thuis waar men kan leren over hoe zij bewegen en de kwaliteit van leven kunnen verbeteren. 

We helpen jou om de beste versie van jezelf te worden door grenzen te vinden en te verleggen.”

Het Team...

Jarl Flart – Oprichter & Coach

Ik heb een oneindige passie voor bewegen en zo optimaal mogelijk leven. Hieruit ontstond Uithoorn CrossFit. De filosofie van CrossFit is de perfecte manier om ook op je oude dag nog steeds sterk, fit en gezond te zijn. 

Ik help je graag bij het veranderen van je levenstijl. Zowel tijdens de lessen door middel van goed bewegen, als daarbuiten door met voeding en suppletie aan de slag te gaan. 

Heb je vragen over je abonnement of lidmaatschap, dan kan je bij mij altijd terecht. 

“Do. Or do not. There is no Try” – Yoda

Bart Eylerts – Coach & Programmer 

Begonnen met CrossFit als hobby. Het is nu mijn passie en beroep. Als coach focus ik mij erg op het zo efficient en effectief mogelijk bewegen. Jij stelt doelen. Ik verleg je grenzen. Samen creëren we superfitte machine. 

Ik schrijf en bedenk de workouts bij UCF. Hierbij zorg ik ervoor dat overall betere atleten worden en dat iedereen op zijn/haar eigen niveau doelen kan bereiken. 

“Do you breathe?” W. Hof

Tim Zoutedijk – Coach

Jelle van Sante – Coach

Diversiteit in CrossFit spreekt mij heel erg aan. Je bent constant bezig om beter te worden omdat er zoveel te doen is met CrossFit. 

Ik vind het ontzettend leuk om die kennis over te brengen en de leden te motiveren om te bewegen en beter te worden in de sport.

“Education is important, but big biceps are importanter”

 

Erwin Sanders – Coach

 

 

Sander Jansen – Coach (kids & teens)

CrossFit is een perfecte manier om zo fit mogelijk te worden. Ik ontdekte het toen ik 14 was en op zoek naar een leukere manier van fitness dan de sportschool. Ik was gelijk verkocht en heb hier nu mijn grootste passie van gemaakt. 

Graag doe ik mee met competities en de ervaring die ik hier op doe breng ik graag over op de atleten bij UCF.

Thijs Bender – Coach