Amsterdamseweg 15G, Uithoorn
hello@atticagym.nl

Over Uithoorn CrossFit

Uithoorn CrossFit is ontstaan vanuit liefde en passie voor functionele fitness. Oprichter en eigenaar Jarl Flart wilde een eigen plek creeeren waar atleten zich thuis voelen om zo hun eigen doelen te bereiken.

"Uithoorn CrossFit is een plek waar je op je eigen niveau kunt trainen en de doelen die je hebt kunt nastreven. Wij, als coaches, proberen je zoveel mogelijk handvaten te geven om dit doel ook te bereiken. Of dit nu eerst gaat om afvallen, je conditie te verbeteren of om in het algemeen fitter te worden. Iedereen kan beginnen met CrossFit ongeacht doel of niveau."

“The magic is in the movement, the art is in the programming, the science is in the explanation, and the fun is in the community.”

"Als oprichter en eigenaar streef ik ernaar om een plek te creëren waar mensen graag komen, dat het een tweede thuis wordt en waar men meer leert over hoe ze bewegen en dit zo efficient mogelijk kunnen doen. We helpen je om de beste versie van jezelf te worden door grenzen te vinden en te verleggen."

 

HET TEAM

Jarl Flart - Oprichter. CrossFit Coach & Gymnastic Coach

Oprichter, eigenaar, CrossFit coach en gymnastic coach. Maar bovenal een levensgenieter en iemand die er voor zorgt dat je altijd met een lach de deur uit gaat. Met zijn passie voor functioneel bewegen, voeding en hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt zorgt hij ervoor dat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. En schroom niet om hier en daar een klassieke filmquote eruit te gooien tijdens de les, want voor je het weet krijg je les over de Star Wars reeks.

“Do. Or do not. There is no try.” — Yoda

Bart Eylerts - CrossFit Coach & Programmer

De bedenker achter elke WOD die je doet, meestal gepaard met flink wat spierpijn en heel veel progressie. Schuwt zelf niet om even mee te doen met de workout, maar gooit het liefst een zware barbell. Verzorgt naast reguliere WOD's ook het powerliften en weightliften. Vragen over sterker worden, explosiviteit of de mentale tak van CrossFit? Tik hem aan, of begin een praatje over hip/hop.

"Remember, that somewhere in China, a six year old girl is warming up with your 1RM".